Čepele jsou bezpečně uloženy v plastovém těle
- Tanderizér je vynikající pomocník při přípravě šťavnatých steaků, zvláční všechny druhy červeného masa.
- A jak na to? Tenderizér stačí položit na plátek syrového masa, zatlačit na rukojeť a tento postup opakovat po celé ploše steaku. Ostré nerezové čepele zjemní ve chvilce strukturu masa. To přispívá k rovnoměrnému a rychlejšímu propečení masa. Pokud se maso marinuje, díky procesu tenderizace proniká marináda lépe do masa, marinování je kratší a účinnější. I doma tak dosáhnete profesionálních výsledků.
- Snímatelný kryt čepelí zajišťuje bezpečné uložení.
- Lze jej snadno rozložit odejmutím držadla, dvojici držáků s čepelemi pak umýt.
Výrobce | Orion |
Materiál | Plast, nerez ocel |
Výška balení ( cm ) | 11,5 |
Délka balení ( cm ) | 12,5 |
Šířka balení ( cm ) | 3 |
Typ nástroje | palička na maso |