Klasické kynuté koláče, např. moravské, dvojctihodné koláče, menší koláčky s náplní apod. připravíte ještě jednodušeji
- Z vykynutého těsta stačí vytvořit jednotlivé koláče, důlkovačem zatlačit, až vznikne uprostřed prohlubeň, a naplnit tvarohem, povidly, ořechovou náplní, ovocem a posypat drobenkou.
- Odpadne zdlouhavé plnění a zabalování a přitom náplň zůstane díky zvýšeným okrajům uprostřed. Pro menší koláče se hodí strana s průměrem 3/4 cm, pro větší 4/5 cm.
- Důlkovač z bukového dřeva lze použít i k přípravě slaných koláčů z těsta na pizzu, doplněných směsí špenátu a vajec nebo klasiky, s kečupem, šunkou a sýrem.
Výrobce | Orion |
Materiál | dřevo |
Výška balení ( cm ) | 15 |
Délka balení ( cm ) | 7 |
Šířka balení ( cm ) | 7 |
Barva | přírodní |